Implantologie Odijk

Onze moderne tandheelkundige praktijk is gevestigd in een nieuw gezondheidscentrum in Odijk. Wij zijn goed bereikbaar nabij de A12 en beschikken over ruim voldoende parkeergelegenheid. Het centrum is voorzien van een gehandicaptentoilet en een lift. Het parkeerterrein heeft parkeerplaatsen voor gehandicapten.

Wij werken met de nieuwste apparatuur zoals digitale röntgen, een panoramisch röntgenapparaat, een intra-orale camera en een microscoop voor kanaalbehandelingen.
Wij reinigen en steriliseren volgens de hygiëneprotocollen van de IGZ.

Wie werken er?

In onze praktijk zijn vier tandartsen werkzaam: mevrouw Sanja Umanjec, mevrouw Monique Vink-Vos, mevrouw Lieneke bakker en mevrouw Malou Schoenmakers.

Jacinta van der Linden en Odile de Jong zijn onze mondhygiënistes.

Uw eerste contact met ons zal zijn met tandartsassistenten Angelique AgterbergIsis ter Hoeve, Lydia Zwanenburg.
Eva Umanjec is achter de schermen onze backoffice medewerkster.

 
Klachten?

Wij zijn aangesloten bij tandartsberoepsvereniging ANT.

Via hen zijn wij ook aangesloten bij een klachtenregeling. Mocht u klachten hebben, maakt u die dan eerst aan ons kenbaar.
De meeste klachten ontstaan door miscommunicatie. U kunt rekenen op een correcte afhandeling van uw eventuele klacht.
Omgekeerd verwachten wij ook van u correct gedrag, zowel aan de telefoon als in de praktijk.

Verwijzingen

Wij beschikken over uitstekende contacten met goede specialisten en kunnen u indien nodig naar hen doorverwijzen. De heer H. Ipenburg behandelt patiënten met moeilijke gebitsprotheses. Voor kleine reparaties aan gebitsprotheses kunt u terecht bij Dental Keramiek. Orthodontie patiënten verwijzen wij graag naar Dr. J.A. Kelderman in Zeist.

Overig

Halfjaarlijks sturen wij u een herinnering per e-mail voor een controlebezoek. Eén of twee dagen voor elke afspraak wordt u hier per e-mail aan herinnerd.

Onze facturering hebben wij uitbesteed aan Infomedics, zodat u de nota via hun ontvangt. Indien u verzekerd bent voor tandheelkundige behandelingen, zal vaak een deel of de gehele rekening met uw verzekering worden verrekend. Indien u hier geen prijs op stelt, kunt u dat kenbaar maken.

In het centrum zijn behalve de tandartsenpraktijk meerdere disciplines vertegenwoordigd: huisartsen, fysiotherapeuten en een medische trainingszaal en logopedisten. Ook aanwezig zijn een tandprotheticus, de heer H. Ipenburg, en een tandheelkundig laboratorium, Dental Keramiek.

 

Op de website www.tandarts.nl  kunt U veel informatie over tandheelkunde en mondgezondheid vinden.

Wij nemen graag nieuwe patiënten aan.

 

 

· Implantologie Odijk · Rijneiland 5 · 3984 MA ODIJK ·