Ons Team

Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistentes staat graag voor u klaar.

Sanja Umanjec - Korac
Sanja Umanjec - KoracChef de Clinique - Tandarts - Implantoloog
Werkdagen: Ma, Woe, Vrij

Van kinds af aan ben ik erg gefascineerd door de tandheelkunde.

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Belgrado, in Servië. Direct na mijn afstuderen ben ik samen met mijn gezin naar Nederland geëmigreerd en heb ik jarenlang gewerkt in Amsterdam als algemeen practicus.

In 2009 heb ik de driejarige postacademische opleiding en specialisatie ‘ Orale Implantologie en Prothetische Tandheelkunde’ aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) afgerond.

Sinds 2009 ben ik geregistreerd als erkend implantoloog bij het NVOI. Om een deel van mijn kennis terug te geven aan de tandheelkunde, ben ik, met veel plezier en toewijding, van 2009 tot 2019 werkzaam geweest als universitair klinisch docent op de afdeling Implantologie aan het ACTA, alwaar ik onderwijs gaf aan studenten in opleiding tot implantoloog en onderzoek verrichtte. 

In 2011 ben ik toegetreden als fellow aan de ITI (International Team of Implantology). Het was een grote eer om een bijdrage te mogen leveren aan een van de leerboeken van de ITI, ‘’ Treatment Guide 5’’, één uit de reeks leerboeken die internationaal worden gebruikt als leermethode in de Implantologie. Regelmatig geef ik postacademische voordrachten in binnen- en buitenland.

Met veel enthousiasme en toewijding aan dit prachtige beroep, heb ik in 2016 Implantologie Odijk opgericht. Ik richt me binnen de praktijk voornamelijk op implantologie, prothetiek en uitgebreide chirurgische behandelingen.
Mijn interesse binnen de implantologie ligt bij moeilijke bot-opbouwen en ophogingen van bijholtes (sinus). Geregeld help ik collega’s als troubleshooter voor diverse implantaatsystemen/problemen.

Naast mijn werk ben ik moeder van een dochter en een zoon en geniet van de tijd die ik met ze doorbreng. Ik haal veel energie en geluk uit de natuur, kunst en sport.

Monique Vink - Vos
Monique Vink - VosTandarts
Werkdagen: Ma, Di, Do

In 2009 heb ik de opleiding tandheelkunde voltooid aan de Universiteit van Amsterdam. 

Na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt in een groepspraktijk in Amsterdam en sinds 2017 werk ik met veel plezier in Odijk. Binnen de praktijk richt ik me voornamelijk op de algemene tandheelkunde en de restauratieve tandheelkunde (het herstellen van ernstige slijtage). Een persoonlijke benadering gecombineerd met een ontspannen sfeer staan bij de behandelingen centraal. 

De reden voor uw komst is misschien niet altijd fijn, maar ik wil graag dat u met een goed gevoel weer bij ons vertrekt en dat we samen tot een mooi, duurzaam resultaat komen.

Buiten de praktijk ben ik moeder van twee jonge jongens en woon ik met mijn gezin in het mooie Driebergen.

Eva Dermitzaki
Eva DermitzakiTandarts
Werkdagen: Di, Woe

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Aristotle in Thessaloniki, Griekenland. In 2016 ben ik naar Nederland geëmigreerd en heb ik in verschillende praktijken in de buurt van Nijmegen en Utrecht werkervaring opgedaan.

Ik ben lid van het KRT (Kwaliteits Register voor Tandartsen) en ik volg regelmatig cursussen over de nieuwste technieken en materialen, met name met betrekking tot cosmetische tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen en het omgaan met erg angstige patiënten. Kwaliteit, preventie en een aangename sfeer staan bij mij voorop.

Elke Losch
Elke LoschTandarts - Endodontoloog
Werkdagen: Vrij

Mijn naam is Elke Losch. 

Ik ben in 2007 als tandarts afgestudeerd aan de Christian-Albrechts-Universiteit te Kiel, Duitsland.  

Na 4 jaar in Duitsland gewerkt te hebben ben ik in 2011 naar Nederland verhuist en ben ik met veel plezier in verschillende tandartspraktijken rond Utrecht aan de slag gegaan. In 2012 heb ik mijn specialisatie voor endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) afgerond. Ik help u graag, ook als het om ‘’moeilijkere’’ wortelkanaalbehandelingen gaat. 

Ik sta voor een duidelijke communicatie met een individuele aanpak om samen met u tot het beste tandheelkundige resultaat te komen en uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen. 

Frederique van der Werff
Frederique van der WerffTandarts
Werkdagen: Do

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Al tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in de restauratieve tandheelkunde. Na mijn opleiding heb ik gewerkt in verschillende groepspraktijken en heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om mij te verdiepen en te verbreden. Daarnaast ben ik als docent verbonden geweest aan de universiteit van Amsterdam. Op dit moment volg ik het 3 jarige CEPCD programma in Oisterwijk om me verder te verdiepen in de restauratieve tandheelkunde. Door de kennis die ik hier heb opgedaan probeer ik niet alleen om schade zo goed mogelijk te herstellen, maar juist ook te voorkomen. Ik probeer met u mee te denken en u op uw gemak te stellen zodat wij samen kunnen werken aan een mooi, gezond en duurzaam resultaat. 

In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik erg van koken. 

Odile de Jong
Odile de JongMondhygiëniste
Werkdagen: Ma, Di, Vrij

Ik heb de studie Mondzorgkunde gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben werkzaam als mondhygiëniste sinds 2010.

De eerste 8 jaar was ik werkzaam in een grote groepspraktijk in Amsterdam, waar ik mij in alle facetten van mijn werk heb kunnen ontwikkelen. Sinds 2017 ben ik het team van Implantologie Odijk komen versterken, waar ik met veel plezier werk. Voor mij is het allerbelangrijkste dat de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt. 

Buiten mijn werk ben ik getrouwd en moeder van twee lieve jongens.

Jacinta van der Linden
Jacinta van der LindenMondhygiëniste
Werkdagen: Do

Na een aantal jaren met veel plezier als tandartsassistente te hebben gewerkt ben ik in 2007 begonnen met de opleiding Mondzorgkunde aan de HU. Sinds 2012 werk ik met heel veel enthousiasme bij Implantologie Odijk. Ik haal veel voldoening uit het behandelen en motiveren van patiënten. De variatie in het werkveld daagt mij dagelijks uit. Samen gaan we voor een fris en gezond gebit!

Adriana van Kouwen
Adriana van KouwenMondhygiëniste
Werkdagen: Woe

Mijn naam is Adriana en ik werk met veel plezier als mondhygiëniste bij Implantologie Odijk. In 2018 ben ik als stagiaire tijdens mijn opleiding mondzorgkunde in Utrecht bij Implantologie Odijk begonnen en ik heb na mijn afstuderen de mogelijkheid gekregen om te blijven. Ik ben nu officieel onderdeel van dit vakkundige en gezellige team!

Voor mij staat een persoonlijke aanpak tijdens de behandeling centraal. Door kennis, ervaring en de wensen van de patiënt te combineren, probeer ik het best mogelijke resultaat voor beiden te creëren. Voor mij betekent dit een goed uitgevoerde behandeling en een patiënt die de praktijk gemotiveerd en tevreden de deur uit gaat. Momenteel woon ik in Amsterdam, waar ik geniet van de stad en mijn familie en vrienden.

Maud van Dijk
Maud van DijkMondhygiëniste i.o.
De studie mondzorgkunde volg ik aan de Hogeschool Utrecht. Ik vind het erg fijn om in dit team te werken en vooral te leren en hoop me dan ook na de opleiding aan de praktijk te verbinden.
Angelique Agterberg
Angelique AgterbergAssistente
Werkdagen: Ma, Di (ochtend), Woe, Vrij

Al ruim 20 jaar ben ik tandartsassistente. Vanaf mei 2016 ben ik werkzaam bij Implantologie Odijk. In de loop van de jaren is de praktijk uitgegroeid tot een leuk, dynamisch en veelzijdig team die alle facetten van de tandheelkunde beheersen.

Buiten het werk om ben ik getrouwd en moeder van een stoere zoon.

Lydia Zwanenburg
Lydia ZwanenburgAssistente
Werkdagen: Ma, Di, Woe, Do, Vrij

In 2018 ben ik het team van Implantologie Odijk komen versterken. Ik heb een carrièreswitch gemaakt van de retail naar de mondzorg, de beste keuze die ik ooit heb kunnen maken! 

Geen dag is hetzelfde, en vooral die diversiteit maakt het vak ontzettend leuk. Ik vind het erg fijn dat je samen als team de beste zorg kan leveren en patiënten op hun gemak kan stellen. 

Sophie van Bladeren
Sophie van BladerenAssistente
Werkdagen: Ma, Di, Woe, Vrij

Sinds oktober 2021 ben ik werkzaam als tandartsassistente bij Implantologie Odijk. Hiervoor heb ik altijd met veel plezier in de horeca gewerkt maar na de geboorte van mijn zoontje heb ik besloten om een carrière switch te maken en mij te laten omscholen tot tandartsassistente. De opgedane hospitality ervaringen uit mijn oude baan komen ook hier goed van pas! 

Denise Kok
Denise KokAssistente
Werkdagen: Di, Woe, Do, Vrij

Ik ben Denise, sinds augustus 2022 werkzaam bij Implantologie Odijk.  
In 2018 ben ik begonnen aan mijn opleiding tandartsassistente MBO niveau 4 te Amersfoort.  
Voor deze opleiding ben ik altijd werkzaam geweest in de horeca en in de bedrijfscatering. De keuze om mezelf te ontwikkelen in de tandheelkunde is ontstaan door mijn zus, die al als tandartsassistente werkzaam was en mij ook enthousiast heeft gemaakt voor het vak. 

Hiervoor heb ik vier jaar in een praktijk in Utrecht gewerkt. 
Mijn werk is erg uitdagend en divers. Elke dag is anders! Dat maakt dit werk erg leuk. 
Ik vind het ook erg leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen en door te kunnen groeien en hoop hier nog meer ervaring en kennis op te doen binnen de tandheelkunde! 

Onze Visie

Bij Implantologie Odijk vinden we het belangrijk dat u als patiënt geen nummer bent. Wij proberen dan ook altijd om u door uw vaste behandelaar te laten behandelen. 

Wij leveren de best mogelijke zorg, waarbij er wordt gewerkt met de beste materialen en de nieuwste apparatuur. Binnen ons team is er veel overleg voor een goede samenwerking en vindt er regelmatig nascholing plaats, om zo de beste zorg te kunnen bieden en samen met u te streven naar een langdurige gezonde mond.

Tarieven

Op uw rekening vindt u alle verrichtingen van de behandeling terug aan de hand van (prestatie) codes. De Nederlandse zorgautoriteit heeft voor deze verrichtingen het maximale, vaste tarief vastgesteld. Eventuele materiaal- en techniekkosten worden apart vermeld. De tarievenlijst kunt u raadplegen via deze website.

Kinderen tot en met 17 jaar krijgen alle tandheelkundige zorg (behalve orthodontie) vergoed vanuit de basisverzekering. Onze rekeningen worden verstuurd door middel van ons factoringbedrijf Infomedics, zodat wij onze handen vrij hebben om de beste zorg voor u te kunnen leveren.

Meer informatie over onze facturering vindt u op deze pagina.